U wordt gelukkig van fietsen, en wij worden gelukkig van u!

Natuurlijk hoeft u ons niet te motiveren, maar u doet het wel zeer geregeld. Veel van onze klanten nemen de moeite om ons feedback te geven via de Feedback Company. Naast de opbouwende kritiek krijgen we ook vaak complimenten. Eigenlijk gaat het helemaal niet om ons, maar we worden hier wel heel, heel blij van. Wat een feest voor ons om zoveel klanten tevreden te maken. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van hoe u ons inspireert.

 

Klanten aan het woord


December 2022

'Zowel, fysiek, in de winkel, als op de website wordt goede en adequate informatie gegeven.'

November 2022

'Op het gebied van vakanties op de fiets is er geen ander. Top op het gebied van kennis en ervaring, en dat gecombineerd met klantvriendelijkheid.'


 


Oktober 2022

'Heel tevreden! Spullen waarvan je weet dat ze getest zijn door mensen met fietsreiservaring. Dat scheelt een hoop uitzoekwerk.
Altijd snelle levering van de bestellingen.'

September 2022

'Zeer positief. Ik wilde informatie over fietstassen en andere fietsaccessoires. Op de website had ik al gezien dat de fietswinkelvakantie een ruime keuze heeft aan fietstassen van gerenommeerde merken. In de winkel ben ik goed geholpen en heb ik informatie gekregen, waardoor ik ook een keuze heb kunnen maken. Uiteindelijk heb ik niet alleen fietstassen, maar ook een helm en een fietsbroek aangeschaft.'


 


Augustus 2022

'Al jarenlang mijn vaste partner voor mijn fietsvakanties.'

Juli 2022

'We hebben voor de aanschaf van verschillende artikelen uitgebreid informatie gekregen. Er werd met kennis gesproken over de producten.'


 


Juni 2022

'Een heel goede en duidelijke website met een ruim asortiment. Ik vind de beschrijving van de producten duidelijk, maar ook de uitleg waarom de betreffende producten in het asortiment zitten. Tevens een snelle levering en goede communicatie.'

Mei 2022

'Mijn ervaring is erg goed. Ik kwam voor een navigatiecursus, maar wilde ook wat uit de winkel. Eigenlijk was het nog op afspraak, maar het kon gelukkig gewoon. Onlangs ben ik ook op afspraak geweest voor een donzen slaapzak, kussentje, lakenzak en regenbroek. Lag allemaal keurig klaar om te bekijken en heb ik ook gekocht.'


 


April 2022

'Wat een Toppers daar in Elst! 2 weken voor onze fietsvakantie ontdekte ik scheurtjes in de aluminium boogstokken van ons fietstentje. "Stuur maar op, wij regelen het", zei de Fietsvakantiewinkel. Vandaag kreeg ik bericht dat de stokken gerepareerd en wel onderweg zijn. We kunnen nog op tijd met vakantie. Wat een geweldige service!'

Maart 2022

'Goede ervaring, keer op keer.'


 


Februari 2022

'Duidelijke site waar alle onderdelen voor een fietsvakantie te vinden zijn. Of je nu zelf zaken zoekt om met de fiets te gaan kamperen of een verzorgde busfietsvakantie binnen Nederland of diverse Europese landen. Je kunt online bestellen, maar ook zelf een fietstochtje naar Elst (gld) maken om je bestelling op te halen. Gewoon een prettige winkel met vriendelijk personeel met kennis van zaken.'

Januari 2022

'Super, heel behulpzaam, efficiënt en duidelijk advies en goede verwerking van de bestelling.'


 


December 2021

'Altijd professioneel en passend advies! Bijna 18 jaar geleden kwamen wij hier voor het eerst voor een cursus fietsreparatie voor onderweg. Sinds enkele jaren vinden we ze vooral via de webwinkel, en altijd vinden we wat we nodig hebben!'

November 2021

'Ik was op zoek naar een Ortlieb stuurtas voor een e-bike. Deze webshop heeft een breed assortiment aan fietsgerelateerde producten tegen concurrerende prijzen. Hun Ortlieb assortiment is echt top. En de uitleg bij de producten evenzeer. Ik kan deze webshop van harte aanbevelen (en de Ortlieb stuurtas trouwens ook).'


 


Oktober 2021

'Ik bezoek de site graag. Als voorbereiding op mijn fietsvakantie, inspiratie voor bestemmingen, reviews van fiets- en kampeerspullen. Vind het een mooi voorbeeld van een site; voor fietsers, door fietsers.'